Geld nodig voor nieuwe acties Mures

Na vele jaren met succes acties opgezet te hebben voor Roemenië, hebben de afgelopen twee jaar vooral in het teken gestaan van hulp of afstand en achter de schermen. Door veranderingen in de situatie van Roemenië is het binnenkort technisch weer makkelijker om transporten voor de hulpgoederen op te gaan zetten. Tijd voor actie dus!

Nieuwe transporten

De komende maanden wordt alles op alles gezet om nieuwe transporten met hulpgoederen naar Roemenië mogelijk te maken. Wij rekenen daarbij op uw goederen, maar vooral ook op uw financiële bijdragen. Zonder geld geen transport. Steeds wanneer een bedrag van Euro 2500,- is binnengekomen, wordt direct een transport geregeld.

Hulp op afstand

Naast de nieuwe transporten, blijven we de locale mensen van de goede doelenorganisaties daar ondersteunen met advies op afstand. Zo kunnen we toch een helpende hand rijken, zonder dat we fysiek aanwezig zijn.

Over de laatste acties

Hoe u kunt doneren

Goederen, maar vooral ook geld

Helpt u mee om in totaal Euro 2500,- te bereiken zodat er weer een vrachtwagen vol goederen naar Roemenië kan? Stort vandaag nog uw bijdrage op rekening:

IBANrekening nr.

NL92RABO0321 2617 20
Stichting Mures
Geldermalsen

Uw gift is aftrekbaar van de belasting. En u maakt er veel arme mensen erg gelukkig mee. Dank u wel!

Sponsoring door bedrijven

Wilt u met uw bedrijf en/of personeel een bijdrage leveren? Uw initiatieven zijn meer dan welkom! U kunt een gezamenlijk geldbedrag storten, maar ook net als sommige andere sponsors één specifiek project van onze stichting steunen. Zo heeft bijvoorbeeld één bedrijf een groot gedeelte van de bouwmaterialen bekostigd die nodig waren voor de bouw van het kindervakantie kamp in Bakonybánk, Hongarije. U kunt ons ook als goede doel koppelen aan een feestelijke gelegenheid binnen uw bedrijf. Wij beschikken over presentaties van onze projecten die de beleving bij ons goede doel een stuk levendiger kunnen maken voor uw personeel. Sponsoridee? Neem contact op met Gert Martens!